7282

Якісних мінусовок

Продати мінусовку

Форум відкритий

Володимир
В цій темі форуму обговорюємо статтю "Форум відкритий"
Завжди радий поспілкуватися.
Валерий   (leka66)
https://youtu.be/ZFMenu9qyik
Редагувалось: 2 раза (Останній: 19 березня 2022 в 18:33)
leka-66
Віктор
Привіт, я в неділю 26 березня закинув ПБ ЛП Звукозапис 200грн, придбати підписку але їх нема. Ви не порадите до кого звернутися, адмін не відповідає.
Віктор
Також не можу достукатись до адміна...
Admin
Всіх вітаю.
Друзі, в даний момент служу в ЗСУ, а тому відвідую ресурс рідше.
Ось мій номер для контакту: +380675907022, whatsapp також.
Обговоримо тему
Василь Щербачук
Про актуальність концертів в даний час.
Navka2024 Navka2024
ДОброго дня, що робити коли кошти з картки зняті але на баланс сайту не зараховуються, відповідно мінусовку купити не можливо((((?Додано через 1 хвилинуДОброго дня, що робити коли кошти з картки зняті але на баланс сайту не зараховуються, відповідно мінусовку купити не можливо((((?
Дмитро Лазаренко
Доброго вечора усім! Я щойно приєднався, але вже зрозумів, що тут щось не так. Перше, кошти через ЯНДЕКС??? (Рашка). Друге, люди надіявшись на чесність, скинули кошти і...нічого. Таке враження, що їх усіх забрали в ЗСУ. Мені терміново потрібен мінус з БЕКОМ KALUSH & Kozak Siromaha - Нумо, Козаки. Сам Пишу фонограми, але, часу вже немає. 25.01 маю вже виступати з дітьми перед нашими захисниками. Я на бездоріжжі... Можливо хтось мені підкаже чи допоможе, будемо дуже вдячні. (шкільний вокальний ансамбль дит.естр.пісні "Сюрприз") На всяк випадок ел.адреса ldi59@ukr.net
Композитор
Перейти на форум:
Швидка відповідь
У вас немає прав, для участі на форумі.

Новини форуму

Запросити друга