7171

Якісних мінусовок

Продати мінусовку

Наталка Карпа на вершині Карпат влаштувала весільну фотосесію (фото)

Наталка Карпа вийшла заміж за військового Євгенія Терехова
Володимир
Наталка Карпа вийшла заміж за військового Євгенія Терехова. Одруження відбулося у Львові на минулих вихідних. Сьогодні співачка на своїй сторінці в Facebook поділилася красивою love story, за якою вони з нареченим вирушили в Карпати.
Наталка Карпа та Титановий Джексон перед весіллям з'їздили на одну з найефектніших вершин Карпат – гору "Захар Беркут" і там зняли Відеоісторію.
Співачка Наталка Карпа написала у своєму Facebook: "Кохання об’єднує". Цю фразу ми вибрали девізом всього нашого весілля. Також вклали її і у передвесільне відео. Я виросла з бойківським коріннням, з любов'ю до етносимволіки. Женя – з Дніпра, військовий. Ми з різних куточків України, але нас об'єднало кохання! Ми спілкуємось різними мовами, але чудово розуміємо слова, що йдуть від серця! Ми з різних сфер, але знаємо ціну вірності і любові! Ми різні, але стали одним цілим – новою українською сім'єю...Гора Захар Беркут. І ми практично понад хмарами 1242 метри над рівнем моря". Футболка Наталки в етностилі була одною з трьох весільних. Її створила український дизайнер Мальва Чернишова. А наречений Євген Терехов надів військову форму. Також на його грудях можна побачити Орден "За Мужність" III ступеня.

""

Foto
""
Завжди радий поспілкуватися.
Перейти на форум:
Швидка відповідь
У вас немає прав, для участі на форумі.

Новини форуму

Запросити друга