З національним святом українського народу – Днем незалежності – ми щиро Вас вітаємо! Благополуччя, щастя, радості, натхнення, Добра, здоров’я й злагоди бажаємо. Нехай це свято Вам наснаги додає, В майбутнє краще доля стежку прокладе.Додано через 3 хвилиниДень Незалежності.. Не одне покоління українців мріяло про самостійність України. А ми її маємо! Тож нашому поколінню, нашим дітям Бог дав вирішальний шанс в історії. І ми не маємо права схибити! Ми не маємо права після тих жертв, які віддає Україна за свою Свободу, позволити ворогові відібрати її у нас! Любімо Україну! Шануймо нашу землю! Бережімо нашу Незалежність! Слава Україні! Слава Нації!Додано через 8 хвилинДодано через 12 хвилинЗ ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО! ТИ - ОДВІЧНА Україно, як сад, квітуча! Батьківщино моя свята! Тебе мучила кривда пекуча, Та зерно і крізь біль пророста.
Зерно правди в огні не горіло, Бо міцний український нарід, Тільки раною серце боліло: Досі знищують нації цвіт.
Україно моя співуча! Ніжна нене, колиско добра! Я люблю твої древні кручі, Буйну зелень на схилах Дніпра.
Ген лани неокрайого жита, Яблунево-вишневий цвіт, Україно, сльозою вмита, Не помре твій святий Заповіт!
Ти - одвічна у пісні, у слові, В думах сивого Кобзаря, Україно моя казкова, Зійде щастя твого зоря!