7190

Якісних мінусовок

Продати мінусовку

Трагедія сколихнула всіх.

Новини

Як повідомили УНІАН у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, за попередніми даними, близько 08.20 у Криворізькому районі, біля села Лозуватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, і вантажівки.

На жаль, від отриманих травм, Андрій Кузьменко, більш відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці події, — йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Довідка.

Історія Андрія була тісно пов'язані з групою Скрябін. У 2000 році Андрій став ведучим власного хіт-параду «Гаряча сімка», який проіснував до 2002 року.

Приблизно з 2003 року Кузьменко працює як ведучий програми «Шанс» і «Шиканемо» разом зі співачкою Наталею Могилевською.

У 2004 році під час Помаранчевої революції, Кузьма отримав масу звинувачень за виступ на концерті за тогочасні провладні сили.

У 2006 Кузьменко проявляє себе як талановитий письменник після видання його власної книги-автобіографії «Я, Перемога і Берлін». Вона мала шалену популярність, кілька разів перевидавалася.

У 2009 році створив групу «Пающіє труси», допоміг знайти популярність групі «Дзідзьо». У тому ж році був членом журі літературної премії «Книга року Бі-Бі-Сі».

У 2014 році допомагав військовим в зоні АТО на сході України.

Про це повідомив ТСН бас-гітарист гурту «Скрябін» Костянтин Глітін телефоном. Як розповів Глітін, тіло загиблого вже витягли з розбитого авто і перевезуть до Калинова. Колеги за гуртом зараз перебувають на місці аварії, саме вони повідомили трагічну звістку родині Кузьменка. Гурт «Скрябін» давав концерт у Кривому Розі 1 лютого, вранці всі музиканти ще відпочивали у готелі, а лідер гурту поїхав до Києва. «На ранок після концерту ми були ще в готелі, а він виїхав на Київ, бо йому треба було летіти кудись», – розповів Костянтин Глітін. Як стало відомо, у цей період року на трасі, де Кузьма «Скрябін» зіткнувся з молоковозом, часто спостерігається туман, а якість дорожнього покриття залишає бажати кращого.

 
Коментарі (4)
0 #
2 лютого 2015 в 16:46 Рейтинг: 0
Дуже прикро. Андрій Кузьменко - був унікальним і неповторним, але чомусь такі люди, як він
рано йдуть з життя.
Володимир #
2 лютого 2015 в 16:48 Рейтинг: 0
Скорбота і в моїй душі за Андрієм Кузьменко. Дуже шкода що так сталося.
0 #
2 лютого 2015 в 21:44 Рейтинг: 0
з глибокою скорботою - рідним близьким.
0 #
3 лютого 2015 в 14:30 Рейтинг: 0
Це трагедія для всіх українців. Обірвалося життя чудової людини. Андрію, Андрію...
Талановитого продюсера та співака який був завжди відвертий і мав багато прекрасних ідей.
Андрію, ми завжди тебе памятаємо.
""
Зображення зменьшено. Клікнути, для перегляду оригіналу.

Запросити друга