7192

Якісних мінусовок

Продати мінусовку

Реальна можливість заробляти

Новини

Інформація для аранжувальників та музикантів

Ласкаво просимо Вас на нашому сайті allminus.com.ua

До цього часу в мережі інтернет немає такого сайту, де можна було б продати та завантажити якісні та професійні мінусовки. На прохання багатьох музикантів і був створений цей сайт. Адже сьогодні в Україні та й в країнах СНГ ситуація у сфері музики стоїть не кращим чином. Якісна мінусовка коштує 100-200 доларів, але продати її майже нереально. Більшість музикантів працюють не по спеціальності, а вимушені заробляти де-інде, щоб якось прогудувати себе та сім'ю.

Заробляйте і продавайте свої аранжування на сайті allminus.com.ua!

Даний сайт призначений перш за все для вас.

Тут талоновиті музиканти-аранж. зможуть продати свої композиції і мати від цього певну вигоду. Як це працює? Ви завантажуєте свою мінусовку на сайт allminus.com.ua і самі визначаєте суму, за яку ви б хотіли її продати. Розраховуйте на те, що ваш мінус куплять мінімум декілька разів, тому не вказуйте надто високу ціну. Пам'ятайте, у вас більше шансів продати 10 разів мінусовку по 100грн, аніж один за 500грн.

Розміщуючи мінус на сайтіallminus.com.ua, ви не піклуєтесь про її продаж, файл сам себе продає в автоматичному режимі. Вам лиш потрібно зареєструватись та завантажити файл. Якщо покупець зацікавиться вашим мінусом, він за декілька кліків мишкою придбає його за віртуальну валюту, яку ви потім зможете обміняти на гривні через webMoney або іншу платіжну систему.

Ваш файл, розміщений у нас на сервері, повністю захищений від копіювання. Звісно, після купівлі людина зможе виставити її у вільне користування в інтернет. Але така ймовірність досить мала, оскільки спеціально купувати мінусовки, щоб викласти в мережу ніхто не буде. Їх будуть купувати люди, яким вона дійсно потрібна. І якщо людина витратила вже на неї гроші, навряд чи вона зразу побіжить і виставить її в інтернет. Скоріше за все, її триматимуть у себе або спробують ще раз продати. Такий вже у нас менталітет.

Заробляти бали ви можете не тільки на продажі мінусовок. Наприклад, завантаживши безкоштовну мінусовку, або привівши друга на сайт, ви також отримаєте винагороду. За допомогу іншим користувачам у розділі «Допомога» також нараховуються бали.

Завдяки вам сайт швидко розвивається і виграють від цього всі, адже чим більше людей буде тут, тим більша ймовірність заробітку.

Ласкаво просимо у колектив allminus.com.ua

Надіємось, нам буде приємно співпрацювати.

З повагою, колектив сайту allminus.com.ua

Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Запросити друга