7171

Якісних мінусовок

Продати мінусовку

Студія звукозапису співачки Марта

Співачка Марта відкрила в Києві власну студію звукозапису
Володимир
Співачка МАРТА відкрила в Києві власну студію звукозапису
Економічна криза змусила багатьох українських селебрітіс задуматися про майбутнє, і вкласти зароблені гроші в бізнес. Деякі зірки перекваліфіковуються в рестораторів, інші випускають лінії парфумів або одягу. Співачка МАРТА теж не залишилася осторонь і вирішила відкрити в столиці власну студію звукозапису.
Тепер співачка не замислюється над тим, де записувати свій черговий хіт. Мало того, у березні вже з'явилися перші клієнти.
«Ми вже склали декілька списків - роботи хоч відбавляй, - розповіла артистка. У нас і ціни демократичні, і якість звуку на найвищому рівні. Мій продюсер Олег Барабаш - відомий музикант. Він, як ніхто, знає толк в музиці і розуміє, що потрібно для якісного звуку. Тому я ні хвилини не сумніваюся в успіху проекту. Власну справу, крім естради, думала організувати давно, і дуже рада, що нарешті моя ідея втілилася в життя ».
А ось міняти кар'єру артистки на роботу звукорежисера МАРТА не збирається.
«Я - директор студії, але сидіти за пультом не буду, нехай цим займається професіонал, - посміхається співачка. - У мене і так справ повно, ось нині працюю над новим альбомом. Він буде дуже незвичайним, так що незабаром збираюся всіх здивувати »!
Редагувалось: 1 раз (Останній: 25 квітня 2017 в 10:52)
Завжди радий поспілкуватися.
Перейти на форум:
Швидка відповідь
У вас немає прав, для участі на форумі.

Новини форуму

Запросити друга