7187

Якісних мінусовок

Продати мінусовку

Як відомий музикант-екстреміст із Майдану розважав іванофранківців

На Острові кохання, що на міському озері, популярний Piano Extremist інтригував таємницею та тішив чудовими ритмами.
""
Зображення зменьшено. Клікнути, для перегляду оригіналу.
На Острові кохання, що на міському озері, популярний Piano Extremist інтригував таємницею та тішив чудовими ритмами.
Piano Extremist – хлопець на ім'я Богдан, що підтримував Євромайдан ще з листопада, майже від самого початку просто був волонтером у КМДА, і саме тоді відбулася доленосна «зустріч» музиканта з інструментом. Коли Богдан вийшов надвір покурити і побачив фортепіано, раптом відчув гостре бажання заграти. Усього за кілька хвилин поруч почали збиратися перші слухачі. Перше відео талановитого революціонера, що з'явилося в інтернеті, зібрало вже понад 600 тисяч переглядів.

Через спеціальну групу в соцмережах музиканта часто запрошують із виступами. Так Богдан уже побував з вуличними концертами у різних містах України. Хлопець каже, що його концерти мають бути лише просто неба - тоді вони по-справжньому вільні. Революціонер створив навіть власну композицію, присвячену Небесній сотні. Тим паче троє його друзів були серед загиблих героїв.

Цікаво, що юнак дотримується таємничого іміджу – обличчя неодмінно закрите балаклавою, про себе теж нічого не розповідає. В такому ж образі він виступив перед іванофранківцями, передає кореспондент «Бліц-Інфо».

Щоправда, Богдан зізнався, що звик грати на механічному інструменті, тому йому було трохи складно. Також додав, що дуже хотів би зіграти на Вічевому майдані та Площі Ринок, мовляв, це ідеальні місця для інструменту.

До речі, Богдан гастролює з концертами на зібрані шанувальниками гроші. Ось і франківські слухачі дякували музиканту, кидаючи до спеціального капелюха банкноти на дорогу.

Музичне дійство на острові кохання не обійшлося і без міського голови. Адже концерт відбувся за підтримки міськвиконкому. Віктор Анушкевичус завітав туди разом зі своїм сімейством. Гуляв за руку із внуком, вітав музиканта-революціонера, промовляв гучні фрази про нове покоління і боротьбу за свободу.

Але незважаючи на чиїсь передвиборчі кампанії та приготовані красиві слова, сам музикант грав чудово. Шкода, що фотографії не можуть відтворити чарівні ритми й атмосферу.
Редагувалось: 1 раз (Останній: 19 березня 2015 в 13:55)
Як він міг в такі шапці грати???
Василь Трембач
Чого тільки не придумають....
Перейти на форум:
Швидка відповідь
У вас немає прав, для участі на форумі.

Новини форуму

Запросити друга